Luotettava trimmaaja joka ajattelee koiran parasta

Pääosin trimmaan kotikoiria, rodunomaisesti ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Ajattelen kuitenkin aina koiran parasta ja toimin sen mukaan. Pennuille olen johdonmukainen, mutta en kovaotteinen, vanhat koirat saavat istua trimmauspöydällä ja huilata välillä jos niin haluavat, pelokkaat ja varautuneet totutan trimmaustoimenpiteisiin vähitellen. Pyrin siihen että minulla ja koiralla olisi molemmilla mukavaa trimmauksen aikana.

Hieman lisää minusta
Trimmausurani alkoi kun pääsin työskentelemään koirapäiväkotiin, jossa myös trimmattiin koiria. Tällöin pääsin trimmaamoon katselemaan ja pyöristelemään koirien tassukarvoja.
Siitä se innostus sitten lähti, opiskelin ensin itseni eläintenhoitajaksi Ammattiopisto Liviassa ja sen jälkeen syvennyin koirien trimmaukseen Koulutuskeskus Salpauksessa. Pääsin oppisopimuksella Trimmaamo Hillaniin, jossa varsinkin westiet tulivat tutuiksi. Suuren westie asiakaskunnan myötä tuli myös kyseisen rodun näyttelytrimmaus selväksi. Oppisopimuksen päätyttyä päätin muuttaa takaisin Turkuun ja perustaa oman trimmaamoni.

Itselläni on sekarotuinen (siperianhusky ja samojedi mix) Isla, joka seurasi minua koko opiskelujeni ajan. Sitä ei tarvitse saksia tai nyppiä, mutta karvanlähtöaikaan saakin sitten harjata urakalla.  Tuttua varmaan runsaan pohjavillaisten rotujen omistajille?

Kuvia töistäni löytyy facebookista Trimmaamo ArioK